Herregårdstak er representant for Röben Tonbaustoffe GmbH, og vi tilbyr hele spekteret av teglstein som til enhver tid er i produksjon.

Röben Tonbaustoffe er med sin søsterbedrift i USA, Triangel Brick som inkluderer fem topp moderne teglverk, en internasjonal aktør med store krav til produktutvikling og kvalitet.

Med sine ni teglverk i Europa plasserer Röben Tonbaustoffe seg som Tysklands tredje største privateide virksomhet – med røtter helt tilbake til 1854. Som det ligger i navnet har Herregårdstak AS fra dag én konsentrert seg først og fremst om produktgruppen glasert og engobert takstein.

Röben Tonbaustoffe har i forbindelse med produksjon av sort glasert takstein utviklet en teknologi som reduserer reflekser fra sterkt sollys med opp til 95%!

Dermed unngår man at omgivelsene blir utsatt for den blendende virkningen man ofte ser fra sortglaserte tak på skyfrie og solfylte dager. Ved å benytte glasert takstein har man sikret seg et vedlikeholdsfritt tak, ingen vekst av mose, ingen falming av farge, ingen avrenning av sand, kun et vakkert tak som varer og varer.

Til alt overmål er takstein av tegl et rent naturprodukt, brent av ren leire, naturens eget byggemateriale!

Ved å sikre deg et tak med glasert takstein mottar du en skriftlig fabrikkgaranti som gjelder i 30 år fra leveringsdato. Röben Tonbaustoffe garanterer også at takproduktene er frostsikre samt at de heller ikke vil forvitre
 
Se produktene vi tilbyr