treppe_villa_milieu_01-1Prefabrikkerte systemtrapper fra Röeben monteres på kort tid og er egnet for alle typer hjem. Potensielle skader ved konvensjonelt produserte trapper – som fugesprekker eller vaske- eller frostskader som en følge av vannpenetrasjon eller høy vannstand, er ikke et problem med prefabrikkerte trapper.

Ved planlegging av huset overses ofte inngangstrappen, og først kort tid før ferdigstillelse blir dette et fokus – noe som ofte fører til en improvisert løsning, ofte produsert for hånd på stedet.

Lett å installere
Den beste løsningen: Systemtrapper fra Röeben. Kan produseres i ett-trinns eller flertrinnssystemer, helt etter dine ønsker. Den robuste konstruksjonen av slitesterke murstein er frostbestanding, sklisikker og kan installeres raskt og enkelt på stedet – også i ettertid.

Produsert under perfekte forhold
Röeben produserer systemtrapper i fem forskjellige klinkerfarger for alle vanlige dørbredder, samt etter bestilte mål. Det er mer økonomisk og raskere enn trappen kan produseres på byggeplassen – og for ikke å glemme de potensielle skadene som ikke er aktuelle med en prefabrikert trapp, som sprekk i fuger, frostskader eller lekkasjer.

treppescala treppecasa treppeporta treppevia

systemtreppeverlegung05

stufe1

stufedetail

stufe2

podest