1414677364_roeben_terrassenelemente_klinker-1Enkelt å installere
Den enkleste måten er å plassere terrasse-elementene på grus. Dersom dette ikke er aktuelt, kan man bruke justerbare føtter, som gjør det mulig å kompensere for små uregelmessigheter i underlaget. En annen fordel med disse er at man får et konsistent utseende, takket være innebygde avstandstapper på platen.

Er det hull, sprekker eller store høydeforskjeller i underlaget anbefales en utjevning med avrettingsmasse.

terr_e_verlegung_1Brent leire falmer ikke
Regnvann renner raskt gjennom de åpne skjøtene mellom elementene, og selv etter et kraftig regnskyll vil det kun ligge pytter igjen på overflaten. Overflaten tørker raskt, og smuss trenger ikke inn i det høybrente keramiske materialet.

Röben terrasse-elementer får du i en rekke farger og nyanser. I motsetning til kunstig fargede materialer, som falmer etter noen år, bevarer det keramiske materialet sitt naturlige fargespill og blir bare vakrrere med årene.

Helt frostsikkert
En av de gode egenskapene til Röbens gulvkeramiske produkter er frostsikkerheten. Selv ikke høye minustemperaturer vil skade gulvflisene, og du har et tidløst gulv som gjennom tiår vil beholde sin naturlige skjønnhet – også utendørs under påvirkning av vær og vind.

terr_e_rot terr_e_creme terr_e_hellgrau terr_e_anthrazit